miskraam begeleiding in amsterdam

Voor altijd samen

Welkom bij VanVegtenCoaching.nl

Kun je missen wat nooit
zichtbaar, wat nooit zag de
zon? Kun je missen wat geen
later maar wel met begin 
begon? Kun je missen wat
geen waar werd, enkel
wens bleef dat moment?
de lege buik, vol met de
droom van een kind dat
je niet kent.

                               Woordkunsten.nl

Van Vegten Coaching (Linda van Vegten) is er als je het verdriet dat bij zwangerschapsverlies en een miskraam komt kijken een plekje wilt geven. 

Als je je zwangerschap verliest is dat een hele heftige ervaring, 

Toch komt het heel veel voor, maar liefst 15 van de 100 zwangerschappen eindigt in een miskraam en deze cijfers zijn waarschijnlijk nog laag, omdat veel vrouwen nog niet gezien zijn door een verloskundige of gynaecoloog, waardoor deze miskramen niet geregistreerd zijn,
Daarnaast zijn er vrouwen die te kampen hebben met een buitenbaarmoederlijke zwangerschap, molazwangerschap, een verloren tweelinghelft of embryo's in een vruchtbaarheidstraject. Al deze vormen van zwangerschapsverlies zijn een heftige ervaring en heeft behoefte aan erkenning, rouwverwerking en acceptatie.  Ook vrouwen die een abortus hebben ondergaan, kunnen behoefte hebben of krijgen aan zorg en het leren accepteren en omgaan met de situatie zoals deze is.

Soms heb je direct behoefte aan zorg of begeleiding, soms pas jaren later. 

Voel je je overweldigd door emoties? 
Ben je op zoek naar rust? 
Wil je weer goed functioneren, thuis en op je werk?

Je bent heel welkom voor persoonlijke begeleiding!

Plan een vrijblijvend kennismakinggesprek in, dan bespreken we waar ik je bij kan helpen en krijg je een op maat gemaakt advies. Je bent niet alleen. 

In mijn begeleiding werk ik met het bewezen 5 stappen programma van Miriam van Kreij, dit programma heeft al veel vrouwen geholpen om -na een miskraam, abortus, buitenbaarmoederlijk zwangerschap of ander verlies in de zwangerschap- weer open in het leven te kunnen staan.

Verdriet hoort bij het leven en bij het leven hoort verdriet. Door ook met het verlies van nieuw leven om te leren gaan, kun je leren accepteren van wat was, zijn wie je bent en open staan voor wat nog zal komen.  

Kijk rustig even rond op mijn site, mocht je een vraag hebben, stel deze gerust.

Wie weet tot snel.

Linda


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn